OVER ONS

 
ONS BEDRIJF

 
Proteine-abonnement.nl is een voedingssupplementen webshop die gevestigd is in Amstelveen. De drijvende kracht achter proteine-abonnement.nl is een team van mannen die hun hele leven op hoog niveau hebben gesport en heel veel affiniteit hebben met sportvoeding en de werking van sportvoeding op het menselijk lichaam. Goede voeding in combinatie met de juiste supplementen zijn essentieel voor (top)-sporters.
 
Onze filosofie is simpel en helder, maakt het je klanten zo makkelijk mogelijk met de beste producten op de markt tegen een zeer concurrerende prijs. En blijft eerlijk tegen jouw klanten. Sinds de lancering hebben we honderden tevreden klanten mogen verwelkomen. Klanten die elke maand hun producten op tijd thuis of op kantoor ontvangen.
 

ONS TEAM 

 
We hebben een team van enthousiastelingen in binnen en buitenland die constant bezig zijn met productontwikkeling, prijs-kwaliteitverhouding en klanttevredenheid. Wat speelt er op het gebied van sportvoeding en de nieuwste trends.

 
ONZE WEBSHOPS

 
  • proteïne-abonnement.nl voor je maandelijkse voedingssupplementen in huis, automatisch
  • nutriversum.nl voor de losse verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen
 
 
ONZE PRODUCTEN
 
 
Sinds het begin gebruiken we de producten van Nutriversum en hebben we het alleenrecht voor de Benelux en Scandinavische landen. De keuze voor Nutriversum is gebaseerd op productveiligheid, prijs en kwaliteit. Ook de grote hoeveelheid smaken in hun assortiment heeft ons doen besluiten de producten van deze grote Europese speler aan te bieden. Nutriversum producten worden vervaardigd onder de hoogste internationale en nationale normen zoals ISO-22000, ISO-9001:2015, HACCP, GMP en anderen.