ONZE PRODUCTEN

Nutriversum is een merk met een compleet assortiment voedings- en dieetsupplementproducten. Al deze producten zijn gemaakt om uw verschillende lichaamvorm- en bewustheids dooelstelling te ondersteunen. ongeacht geslacht of leeftijd – of hoe uitdagend uw doel ook mag zijn. 

Als producucent hebben we gekeken naar de beste prijs kwaliteits verhouding. Onze prijzen zijn transparant en zeer voordelig. Dit is gebaseerd op research zo ook vanuit een ideologie dat het niet duur hoeft te zijn.   Wat wij constateerden is dat voedingssupplimenten onnodig duur zijn. Waarom? Binnen de sector is de hoeveelheid geld die wordt besteed aan marketing 50% van de prijs van de producten, wat uitzonderlijk hoog is in vergelijking met andere industrieën. Wij zijn van mening dat dit op een andere manier kan worden gedaan. Het enige dat nodig is, is onderzoeken wat echt nodig is vanuit een ander perspectief (dat van de klanten en hun behoeften). We nemen geen franchisegelden of overdreven marketingkosten op in de prijs van onze producten. In ruil daarvoor kunnen we een continue voorraad basissupplementen bieden tegen de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding, zowel voor amateur- als professionele atleten. Dat is waar wij in geloven!
Al meer dan 20 jaar heeft de fabrikant van de Nutriversum-producten een sleutelrol rol bij de productie van toonaangevende voedingssupplementen met een distributie netwerk in Europa, Amerika & Zuid-Amerika.
Er is geen compromis als het gaat om kwaliteit en de productie van voedingssupplementen in een industrie die net zo strikt wordt gevolgd als de voedingsmiddelen- of farmaceutische industrie. De fabriek is in het bezit van de allerbelangrijkste certificaten voor kwaliteitsborging, GMP en ISO. Consumenten krijgen alleen producten van topkwaliteit. Omdat alles mensen maar ook zeker topatleten onze producten kopen en deze niet minder geven dan 100%, nemen wij geen genoegen met minder dan een topkwaliteit.
Als onze producten zijn onderheving aan extrene controles gedaan door derden, als wel strenge interne kwaliteitscontroles. Al onze producten worden regelmatig geïnspecteerd en getest door een externe laboratoria.